Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Folie pod palubky

Od: sedlib* odpovědí: 4 změna:

Hezký večer,
Potřebuji poradit , opravuji chodbu a místo šatní stěny dávám na stěnu palubky.( taky abych nemusel omítat .-) .Má cenu pod ně dávat parotěsnou folii.Zbyla mi parotěsná pokovená reflexní folie.Navíc budu snižovat strop a tam ji budu dávat tak že bych je napojil na sebe,
díky moc za rady
foto

Folie pod palubky

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

vrbodol*
hodnocení

0x

Já myslim že to je zbytečný.Alespon to bude dejchat.Ta folie by tam podle mě byla k ničemu.

ladislavtikal*
hodnocení

0x

folii tam nedavejte vzdyt tam nedavate zadnou itolaci prci kdyz tam bude izolace tak ano jinak nedavat

jabraka*

Musím souhlasit s Ladislavem,ale přidal bych názor,že ta zeď s holými cihlami není dobrá,protože pronikání vlhkosti i únik tepla bude rozhodně větší.Natáhnout na ten kousek jádrovou omítku a kousek sádrové,není až tolik práce a nákladů.

JABRAKA

sedlib*
hodnocení

Díky za odpověd
Vím že to moc práce není ale pod palubky mi to přijde zbytečné a navíc je to řadovka takže 50 cm našich a 50 sousedových takže úniky nic moc.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]