Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dvě hadice do jednoho odpadu

Od: hanys® odpovědí: 7 změna:

Zdravím,potřebuji stáhnout hadici od sušičky a pračky do jednoho odpadu,zrovna mě nic nenapadá.Poradte*ee*

Odpad je ,,50,,

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

111®
hodnocení

0x

třeba přídavek k sifonu bych zkusil...alespoň vyhledat..

hodnocení

0x

Třeba něco z tohohle.

google.com/...

hodnocení

0x
Zalezi, kde to potrebujete napojit…, ale treba tohle siko.cz/... nebo vlozit do sifonu allegro.cz/...

hodnocení

0x

Jedna fotka by byla lepší, než tisíc slov. Ten odpad padesátka je plonkové HT, anebo je v tom už sifon dřezu? Pokud plonk, dal bych redukci 50/32, do ní dvojitý pračkový sifonek na omítku. Pokud už tam je dřez, rady máte, ale já bych se tomu pokud možno vyhnul. I za cenu, že do dé zdi bych dal koleno a po zdi odbočku. Do odbočky sifon dřezu a přes redukci ten dvojitý sifonek. Smyslem je vyhnout se tomu, aby bordel z pračky a myčky šel do jednoho sifonu s dřezem.

hodnocení

Nemúžu dát foto,tenhle úkol mi poslal mladej co bydlí daleko,ale díky za nápovědy,z toho už něco vybereme.

hodnocení

0x

Tady to bude vyhovovat, pokud je to rovnou do zdi a nepředchází k tomu ještě další např. dřezový sifon. Do zdi dáte už jen gumovou redukci 50/40

obi.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]