Nejste přihlášen/a.
D den, volám sos machry. Máme myčku Zanussi DA4441 - vodu napustí a šmytec - nebaví se s námi ... programátor se ani nehne . Čeká na něco? Vím, že je to jedna z nejjednodušších vykopávek , ale dosud makala na 1*. Na co se zaměřit?
Děkuji. Zrovna v tyto dny, kdy je třeba nejvíc potřrba... Jo a když posunu ručně tak vypouští bez problémů..
Děkuji, ale nepomohlo. Doplním snad, že komunikace je nadnesená.. Zkrátka nastavíme na program, zmáčknem tlačítko
vyp zap. Myčka vodu napustí a zůstane stát programátor (tato je vykopávka a má ještě mechanický otočný), zřejmě čeká na
nějaký impuls , který ovšem nedostane...
Jj, ověřím, aly myslím, že se neděje nic, až když posunu na vypouštění, tak norm vypouští. Jak píše kolega zítra je otevřeno, ale další trabl je, že jí mám pod linkou. Vestavné jsou bez předních dvířek - znamená to někde sehnat něco na dvířka, volně stojící jsou vysoké a nevím (tato šla) zda na jiných jde oddělat vrchní deska.. Ty co jsem našel jako PODSTAVNÉ , by byly dobré, ale cena přes 10 tis a to se mi moc nechce. Jsme sami dva a m,yčku využíváme sice dost, ale hlavně když přijedou děti. Takže pro mne kol 8 tis. Stačí 1-2 programy na mytí. Žádné wifi apod...
jenyk - děkuji za reakci... a proč to ty mrchy prodejny v nabídce nepíšou... Alza na svých stránkách má dotaz .. jde u této
myčky sundat vrchní deska_ Odpověď asi ano... sníží se celková výška (ale píšou jen o 2cm) jinak si zavolejte..
Dle mých zkušeností bývá problém přímo v motorku programátoru, odkaz jako příklad... (pokud není ÚPLNĚ nic slyšet) nebo v zaseknutých převodech na kontakty...podobný motorek jsem převíjel u stařičké pračky Gorenje
Dík za další reakci, ale.. Když dám na B, napouští vodu a odskočí do další polohy takže...asi motorek nee.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.