Nejste přihlášen/a.
Mám citlivý nos a mám rád, když se oblékám do voňavého oblečení. Bohužel s partnerkou jsme vyzkoušeli za 10 let různé aviváže, dával jsem si do prádelníků i různá mýdla, ale zkrátka prádlo mi stále "nevoní". Občas nakoupím i oblečení z druhé ruky a jednou jsem si koupil od někoho zánovní mikinu, která dokonce stále něčím voní i po vyprání. Bohužel prodávající mi na otázku neodpověděl, možná mne měl za fetišistu...
Jak to děláte s s oblečením vy?
Na co vonět oblečení? Aviváže nepoužívám. Nejlépe mi voní vyprané prádlo usušené na sluníčku, vyfoukané větrem.
Mě zkráka jen vyprané prádlo, usušené na sluníčku neudělá takovou radost, jako to, které voní už když si ho oblékám. Stříkání parfémů na sebe je pro můj nos utrpení, ještě tak maximálně deodorant, ale ten to oblečení neprovoní. A jak jsem psal, nebýt té mikiny, co decentně něčím voněla i po druhém vyprání, smířil bych se s tím, že to nejde...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.