Nejste přihlášen/a.
Slyším myš běhat v podstřešním prostoru. Stroj je sádrokartonový a na něm položená izolační vata.
Četl jsem si pár starších diskuzí o tomto tématu. Ale potřebuji se zeptat na pár podrobností vás se zkušeností.
Byl jsem prohlédnout podstřešní prostor co tam napáchala. Nic jsem nezpozoroval. Ani myší trus.
Nastražil jsem pasti na myši na deskách, co jsou nad vatou.
Potřebuji se zeptat - ty myši lozí ve vnitř či pod vatou nebo nahoře po vatě?
Jde mi o to aby se vůbec k těm pastem dostala.
Nechci tam dávat jed, aby pak zůstala ležet někde v půdním prostoru.
Pokud by se k pastím nedostala, tak bych musel dole na zemi venku kolem domu rozmístit kbelíky s vodou jako pasti abych myši zachytit ze zdola. Protože očekávám že tam nahoře nežije pernamentně, musí dolů pro potravu.
Případně prosím o rady co vám se osvědčilo jak se jich zbavit. Děkuji moc!
Myš se tam jen schová, půjde tam, kde bude mít co žrát.
Potřebuji se zeptat - ty myši lozí ve vnitř či pod vatou nebo nahoře po vatě?*****všude leze.
I kdyby sežrala jed, chcípla na půdě, nic se neděje, za pár dní je vyslá, za pár týdnů nepoznáte, žo to byla myš.
Jde mi o to aby se vůbec k těm pastem dostala.****musíte jí tam nalákat, romístit více pastí.
Myši lezou mezi SDK a vatou, ve vatě, na vatě a místy, kde si to nedovedete představit. Kočka nepomůže (naše Micka nosí myši z okolí, na dvorku si s nimi hraje a občas jí nějaká uteče)... jedině jed, pastičky, jed, jed a pastičky.
Myš poškodí parofolii, udělá si hnízdo ve vatě a způsobuje tepelné mosty... Já si teď domlouval termokameru pro ověření stavu izolace, protože za ty roky už to byly stovky myší.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.