Zdravim dnes se mi lednice sama otevrela suplikem za nim je ten plast nafoukly jak balon a ten vytlacil ten šuplik nevite jestli uz to je konečna nebo to jde opravit
Něco podobného mi udělala dvířka od mrazícího prostoru v lednici (18 let stará). Dostala se dovnitř vlhkost, která tam zmrzla. Dočasně opravit dvířka velký problém nebyl, ale ve Vašem případě to asi zas tak snadno nepůjde. Obávám se, že se oprava nevyplatí.
Jak dlouho je lednice po záruce? Vypadá to na "kurvítko".
Dekuji vsem pokusim se najit doklady ,jinak koupim novou šlo mi jen o to jestli to ma cenu opravit ,vyhodit ,je vestavna a moc se mi nechtelo řešit nova kvuli rozmerum mi tam vlezou asi 3 typy a vsechny nic moc funkce a stoji balik
Děláte dobře, že jdete koupit úplně stejnou.Alespoň máte jistotu, že se vám do prostoru vejde. Výrobci často mění zažité montážní zvyklosti a zničeho nic změní rozměr - hlavně šířkový . Ten zvětší a pak se musí dělat konstrukční úpravy otvorů,přeskupenískříněk, pokud je to vůbec možné. Tomu odpovídá i jiný typ montáže krycích dveří, už bez vložených pantů, které byly dříve namontovány k dřevěnému korpusu. Takto jsem např. montoval novou podstavnou lednici, která vyžadovala větší montážní šířku a jiný typ montáže dveří.
Hledal jsem lepsi s tou mantazi mate pravdu dokonce jsem ve vyhledavani zadaval ze je to ikea metod a to my vyjely cca 3 typy a horši nez ta ikea takze doufam ze vydrži aspon ...nejaky čas
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.