Nejste přihlášen/a.
Tak to je dobrý. Já sem si myslel že sem jenom udělal náhled otázky a teď tady skoro půl hodiny smolím otázku. Když ji tam potom chci vložit, tak mi to ukázalo že sem už otázku vložil. No prostě hrůza.
Teď teda ale k mojí otázce. Za zdí za záchodem mám vodoměr. Z něj přes další zeď vede trubka do výklenku v koupelně. Tento výklenek je od koupelny asi do výšky 1,20 metru oddělen železným rámem. Na rámu je přišroubovaná deska. Chystám se rám vybourat a umyvadlo posunout dovnitř výklenku, nebo ho nahradit skříňkou s umyvadlem které mývají už i kohoutky. Můžu vodovodní trubky nahradit hadicemi?.?.? Neporuším tím nějaký předpis nebo normy?.?.? To samé by mě zajímalo i u plynových trubek. Budu vyměňovat kuchyňskou linku, takže dojde k přemístění sporáku. Teď mám od zdi asi metrovou trubku a z ní hadici do sporáku. Mohla by ta hadice měřit třeba 2 a půl metru?.?.?
U plynu nevím, ale u vody mám ty pancéřované hadičky dost dlouho a dlouho jely na plný tlak sítě - 6atm. ne ty plastové, ale kovem opletené. Žádná krása to není, ale je to funkční.
Přesně tyhle myslím, kovem opletené. O krásu mi taky nejde, bude to buď schovaný za tou skříňkou nebo tažený po zemi podél zdi.
Chtěl sem napsat že zatím budu body šetřit ale vy stejně nejste registrovaný/á.
U vody ano u plynu v žádném případě-zavolejte plynaře ten vám to udělá a potřebujete také revizní zprávu jinak až to bouchne nedostanete od pojišťovny nic.
doplněno 27.05.10 23:01:omlouvám se ,špatně jsem četla, pokud máte hadici ke sporáku tak může být tak dlouhá jak seženete.
A co kdybych měl víc těch hadic spojkama prodloužený?.?.? Když se to normálně prodává tak by to neměl bejt problém?.?.?
Hadice plynova se bezne dela do 1,5m, vice asi bude problem (duvod bezpecnost) Dobra plyn hadice stoji cca od 250,-, tak bude lepsi dat CU trubku, ktera te bude stat stejne a montaz musi udelat odbornik u obou variant.
Hadice na vodu, zde neni zadny problem s napojenim, jen pozor na delku a prumer. Lepsi bude plast trubka, ktera te vyjde levneji a pokud to budes mit pripravene dobry vodar ma praci na 1hod. , tak i s praci te to bude stat mene.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.