Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sprchový box Vinata

Od: miro1® odpovědí: 7 změna:
Chci se ještě zeptat,jestli má někdo zkušenosti se sprch.boxem Vinata.Je dražší, ale má vaničku 3cm přímo na podlahu a nejsou nutné větší stavební úpravy. Děkuji Miro

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Víte kudy vede stávající odpad?
Čím nižší vanička tím větší větší nároky na přípravu. A když budete mít rozkopanou půlku podlahy v koupelně tak můžete rovnou udělat zděný sprchový kout kde bude výška vaničky 0cm.
hodnocení

S odpadem asi nebude problém, ale díky.Miro
aaa

miro - Tak asi a nebo ne? Pokud vím, tak ten probém je pořád.*poctar* Kdyby jsi neměl problém, tak ho tam už máš.

hodnocení

Místo bude,všude máme překlady,škváru,bet.podlahu.Zkrátka se mi nechce dělat izolace,obklady...tak si vymýšlím:)
aaa

Miro, myslel jsem, že je to v paneláku. Tak to pardon, beru zpět. *pivo*

hodnocení

2x

Mám zkušenosti s vaničkami co jsou právě 3cm. V případě havárie zatečením pod vaničku se nikdo nedostane k sifonu a tak se řeší vše kompletním vybouráním. Cena se vám vyšplhá třeba na 50 000,-Naproti tomu vaničky, které mohou být vyšší a umožnují vybudování revizního tvoru v místě sifonu pak vybourávány být většinou nemusí , jen se vše nechá pořádně vyschnout, namontuje se nový sifon a pak možná za nějaký čas,až vše vyschne se dodělá zpět revizní otvor. Cena opravy bude nesrovnatelně nižší. Za předpokladu, že voda zateče pod dlažbu a ta se pak odloupne od podkladu bud ecena v obou případech o tuto práci navýšena.

Takže z praktického hlediska doporučuju vyšší vaničku ( ta i nepřeteče, když je odtok více ucpaný). Pokud chcete jen estetiku a praktické věci a finance neřešíte, tak směle do toho. Montáž je však náročnější na přesnost, trpělivost a tím i dražší

Na instruktážním videu je to přece tak jednoduché

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]