Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
je možné doporučit opravdu tichou lednici? Koupili jsme LG GBP62SWNBC, hlučnost 35 dB, s linearním invertorovým kompresorem. Měla by být i dle recenzí tichá. Ale přijde mi hlučná dost. Rozhoduji se, zda ji nevrátit, a nepořídit Bosch KGN392WCF, která byla jako případná druhá volba, co se týče požadovaných parametrů.., ta má ovšem taky hlučnost 35 dB, a asi stejně fungující kompresor? Jestli by ta výměna tedy k něčemu byla...
Existuje vůbec nějaká tichá lednice u těchto velkých kombinovaných ledniček, s funkcí No Frost, kde jsou asi navíc ještě větráky? U lednic Samsung se taky v hodnocení objevovalo, že jsou dost hlučné.
Děkuji.
Ano, jsou tiché lednice - ale co vím, tak se dělají jako minibary do nóbl hotelů. Aspoň takové znám ze své praxe.
Ona ta hlučnost je relativní - 35dB je velmi tichá lednice pro běžnou kuchyň. Ale já třeba nesnáším, když na hotelu v noci spíná kompresorová lednice, často mě to vzbudí. Proto to na noc vypínám. V bytě to snad nevadí, protože málokdo spí v kuchyni, že ...
Nie je voľne stojaca, má malú účinnosť a malý mraziaci výkon. Izolácia slabá, len 7hod. pri poruche.
Velice často, vlastně všechny velké spotřebiče jsem nakoupila na heureka.cz. Každý stroj má spousty parametrů, které se v kamenném obhodě nedozvíte. V popisu každého stroje tento údaj je, stačí rozkliknout "celý popis". Navíc, najdete nejlevnějšího prodejce vybraného modelu. Nakoukněte tam. LEDNICE
Nedá mi to, musím dodat, že jsem měla také hlučnou lednici. Volala jsem servismana a ten cosi kolem motoru podložil a pak zvuk přestal existovat úplně. Nemůže to být tím, že blbě stojí?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.