triker.cz/... da se sehnat jen leva cast? Prevlecna matka 3/4” a ppr 20 s prirubou nebo jak se to nazyva… kupovat tohle mi prijde drahy… a nevim zda ta prevlecka na sroubenim 1/2 je 3/4 (asi je ale stejne) Potrebuji udelat koleno co nejblize matici a ne takhle: triker.cz/... to koleno je MOC DALEKO od zavitu jestli rozumite…
Kua hledam to ve fochu triker.cz/... a tady to neni, maj v tom bordel… A koukam ze to maj 3x drazsi jak evikir, zlodeji ale jo tohle jsem hledal… Kazdopadne me ted napadlo, bude to tesnit na starem panelakovem zeleznem 50 letem zavitu co kouka ze zdi (ze stupacky do kuchyne)? Jestlize bude orezly, nerovny konec trubky, nyni tesnene koudeli? Kdovi zda tam neni konicky zavit?
Kónický závit na oceľovej trubke pravdepodobne bude. Čo bude ešte horšie je, že ten koniec je rezaný pravdepodobne na stavbe a nemusí byť do pravého uhla. Aspoň to opilníkujte, aby ste sa zbavili výčnelkov. S plochým tesnením a (mizerným) plastom z druhej strany idete ale podľa mňa do rizika. Ak je možnosť, dal by som tam mosadzné rohové šróbenie (potrebujete koleno blízko závitu) a PPR ukončil závitovým prechodom. Niečo takéto: obchod-vtp.cz/... Alebo tam natvrdo našróboval rohový prechod / nástenku, ak sa tam vôjdete potom so zváračkou.
Ne Ze zdi kouka zavit 3/4 Na něm je natočený koleno, a trubka jde podél zdi… Záměr je na ten závit nandat PPR. takže to nemůže být tak dlouhé aby to bylo ode zdi 5 cm A musí tam být převlečená matice, aby to bylo rozebíratelný… dávat šroubeni do toho starýho kolena se mi moc nechce
No jo ale to je nerozebiratelny, to nepujde vysroubovat ani tam navarit. Jedine to navarit horizontalne a pak o 1/4 otacky utahnout a doufat, ze zavit nepotece… Je to koleno trubka koleno trubka Nedelal jste tuhle opravu nekdo, kde to byva ucpane? Nechce se mi do toho investovat prilis casu to opravovat cele az k vodomeru
No super! Na Trikeru pisou i teplou a na evikir jen studenou… Ja to chci na horkou vodu. V panelaku je trubka horke vody ze stoupacky do kuchyne zarostla a skoro netece. Zda se okem ze do kuchyne vstupuje 3/4 a koleno za linku a tam se to zuzuje na 1/2… ta bude asi zarostla Ty trubky jsou strceny za linkou ani nejsou ve zdi. Asi normalni v panelakach
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.