Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Příspěvek na bydlení

Od: pete89 odpovědí: 3 změna:
Zdravím, dokázal by mi tady prosím někdo stručně vypsat, co všechno musím doložit úřadu, při žadání o příspěvek na bydlení? A jak to celé dlouho trvá apod? Děkuji.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jaj*
hodnocení

3x
Založit si datovku, vyplnit žádosti, žádost o příspěvek, potvrzení příjmu, potvrzení o nákladech na bydlení, doložit zaplacení nájmu, a když budou chtít něco více tak napíšou.

jahoda
hodnocení

0x

Nejlépe zajít na příslušný úřad osobně a zeptat se Mám zkušenost ze dvou měst a všude chtěli doložit něco jiného. Příspěvek přijde na účet tak za 60 dnů od vyřízení Přeju pevné nervy, já jsem tam musel chodit 3x, než mi to celé uznali Nejhorší je to, když se pokaždé dostaneš k jiné úřednici, protože každá chce doložit něco jiného.Taková je skutečnost a navíc se připrav na to, že se budou chovat jako že je strašně obtěžuješ.

hodnocení

0x

Tady je to jasně napsané: mpsv.cz/... Na úřadu práce, stačí na vrátnici, si vyzvedněte tiskopisy. Ty v klidu domova vyplňte a ke všemu, co jste vyplnil, mějte doklad , s kým máte smlouvu a doklad o zaplacení.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]