Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jogurtovač -teplota a regulace pomocí termostatu,

Od: jogurtovact odpovědí: 2 změna:
Máte někdo lídlovský jogurtovač?
Tento lidl.cz/... 20W
Nebo tento lidl.cz/... 15W
Nebo tento lidl.cz/... 13W
Ono to asi nemá ani termostat, takže to tam pouští trvale teplo, a teplota je pak hlavně podle okolní teploty že?
Jenže kvalita jogurtu bude asi dana trošku přesnější a konstantní teplotou, máte s tím někdo zkušenosti? kolik je ideální teplota? protože nikdy jsem měl pocit, že to mělo i přes 55° možná 60 nevím
—> Úvaha je, že na jogurtovač hodím ručník, a teplo v něm omezím pomocí čínského termostatu za 2$.
Ovšem profi výrobní proces asi bude spočívat v proměnlivé teplotě v určitých fázích výtoby… takový programovatelný termostat (a ani recept) zatím nemám.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Musíte mít jogurtovač z Lidlu? Mám mnohaleté dobré zkušenosti s jogurtovačem Ariete. Večer zamíchám trochu jogurtu s litrem mléka, zapnu, ráno je hotovo. Po vychladnutí dám do lednice a postupně odebírám. Výhody - bez termostatu, jedna nádoba je o moc lepší než několik malých skleniček.

sasa*

Hej, hej mám z Lidlu bez termostatu. Večer namíchám ráno nechám vychladnout uložim do lednice a v pohodě!

Maj to vychytaný, příkon je tak velký, že nenastalo za 3 roky co týdně dělám 7 skleniček jogurtu, že by se nepovedl kvůli vysoké teplotě. Já ho dělám kol 7 večer. ,zapínám přes časovou zásuvku na 8 hod, takže ve 3 ráno vypne spirála a jogurt začíná chladnout. Ráno je jen vlažounký a může jít rovnou do lednice. SUPER!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]