Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

SDK podhled v byte, odhlucneni

Od: 5874 odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, je možné instalovat SDK podhled do bytu když mám okna monentalne pouze 8 cm od stropu. Jde mi o akustickou izolaci. Že by se ten podhled snižil u toho okna nebo to je uplny nesmysl?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Vyska SDK profilu je okolo 3 cm, sadrokarton ma 1.2 cm, pohrat sa s tym da, len sa musia pouzit priame zavesy. Ucinok na odhlucnenie bude minimalny, vyhodene peniaze, zvuk sa siri panelmi okolo.

hodnocení

0x

8cm je dostatek, ještě tam bude místo pro hlukovou izolaci, pokud je třeba. Záleží, kde a co potřebujete odhlučnit.

krtek6
hodnocení

0x

jde...profil má 5cm a deska 4...ale bude to vypadat příšerně...ba přímo otřesně...už jsem takové případy viděl.

CD 60 x 27 x 3000 mm

GKB 12,5mm

plus mezera na srovnání +/- 5mm

27+12,5+0,5= 40mm

krtek6

moje chyba..jsem si ho blbě natočil

Pane krtku, je to v pořádku.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]