Nejste přihlášen/a.
zdravím,
přemýšlím o osazení radiátorů o Wi-Fi termostatické hlavice, abych mohl na dálku řídit jejich ovládání. Našeů jsem hlavice, které jdou přímo do aplikace, ale jedná se jen o jeden kus hlavice, když budu chtít osadit čtyři hlavice, lze v aplikaci každou zvlášť ovládat, nebo je nutné jejich ovládání přes nějakou bezdrátovou bránu na wifi, např ZigBee?
má někdo zhkušenost a poradí?
děkuji
záleží na výrobci...je to kus od kusu...a jen ta mimochodem...jaký druh topení máš? jsi v bytě nebo baráku?
díval jsem se, a pokud jsem to dobře pochopil, se samostatnou hlavicí se komunikuje na krátkou vzdálenost přes bluetooth a právě přes ZigBee to je potom přes wifi mimo domov. Ale nevím, zda se dělají hlavice přímo s wifi, že bych si je v aplikaci pojmenoval...
Topení máme přes plynový kotel na celý objekt, to je 8 bytů co máme v bytovce.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.