Nejste přihlášen/a.
Poradí mi někdo konkrétní litinovou pánev 26 - 30 cm průměr, vhodnou na indukci, se kterou jste dlouhodobě spokojeni?
Mám americkou značku Lodge. nadobi-lodge.cz/...
Vařím výhradně na indukci. Velká spokojenost. Vypadá, že mě přežije. Ale nejen mě, ale i mé děti a děti mých děti.
Pánev na začátku musíte tzv. vypálit. Dát trochu oleje s velmi vysokým kouřovým bodem, a zahřívat a zahřívat, třeba 5 nebo 10 min. v kuse. Pak se mi nepřipalovala. Jinak do myčky nedávám. Začla by rezivět. Po vaření stačí umýt vodou, jde všechno hezky dolu, osušit a lehkou vrstvou oleje ji přejet před uskladněním na místo. Není to žádná věda. Taková minimální starost je lepší, než každý rok kupovat novou nekvalitní pánev nebo jíst oloupávající teflon v jídlech z "nepřilnavých pánví".
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.