Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kam s lepenkou okoli Praha zapad

Od: smackone odpovědí: 1 změna:
Ahoj kam s ipou a lepenkou cca 3-4 pytle.. okoli Benešov a Pruhonice, Vestec .. našel jsem akorat Chřast nebo Krňany ted nwm jistě nemaj ani web stranky a recenze typu že nechtěj davat fakturu.. tak ja zaplatim velky penize aby se to řadně zpracovalo a oni si zbali prachy a hodi to do obemneho .. takovych je. Takže chci řádny uložiště kde mam jistotu že se o to postarají .. nejlip odkaz poprosim, už to tady par hodin hledam a nic .. musim všude volat a nachazim akorat diry kam slunce nesvyti kam se mi to davat nechce, sem z toho otravenej jak to na internetu neni přistupne že mě to uplně nuti hodit do obemnaku či do meze a vykašlat se nato, vubec nam to neulehčuji a nejsem prvni co nemuže najit kde to řadně uložit. Děkuji

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

lepenka
hodnocení

1x
Den dobrý.
Řešil jsem to samé s azbestovou krytinou.
Ve zběrném dvoře v Praze-uhřiněvsi mě odkázali do Malešic,tuším tiskařská ulice.
Že jsou jediny kdo to může likvidovat.v pha a okolí za vozík cca 400.kg chtěli snad 2.500.-
Jsem poděkoval a zahrabal jsem si to dva metry pod podezdívku na plot.
Sice jsem neporadil ale píšu jako postřech z vlastní zkušenosti...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]