Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se chovat ve spolecnych prostorach

Od: feryramus* odpovědí: 4 změna:

jak na sousedy kteří si davají boty na chodbu a neuklízejí ve společných prostorach co s tím

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Je to opravdu jen o schopnosti se dohodnout. Nezávidím vám. Každá rada drahá.

lidus*
hodnocení

0x

Určitě máte určeno jak uklízet, pokud sousedi neuklízí sepište o tom zprávu a na domovní schúzi navrhněte aby si za úklid platili. Na chodbě máme v panelovém domě společné komory pro 4 byty a jedni nájemníci zabrali i chodbu mezi komorami, na upozornění nereagova¨li a tak jsem se naštvala a vylepila papír, že bude chodit požární kontrola to by jste nevěřil jakou rychlostí vše vyklidili. Úklid domu jsme vyřešili firmou, to víte ten umyl, ten zametl , ten měl smůlu že zrovna prší nebo sněží. Zbytečné hádky a teď je klid , nebo svorně nadáváme na uklizečku firmy.

karina*
hodnocení

0x

Co vám vadí na botech u dveří, které nejsou vaše? Majitel botek jen riskuje, že mu je někdo ukradne. Buď z pomsty, nebo proto, že se prostě krade obecně. Celý rodinný botník za dveřmi asi nemá, nebo ano?kar.

hodnocení

0x

Asi těžko s tím něco uděláte. Já uklízím za souseda skoro 10let, asi dokud mohla jeho maminka, tak chodila ona, no teď to holt dělám já. A mužu nadávat jak chci, to bychom tam byly ve špíně.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]