Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Indukční varná deska a pánev Tefal

Od: michal999 odpovědí: 7 změna:
Dobrý den. Mám novou indukční desku Electrolux a největší varné kolečko pro umístění nádobí má 24 cm. Položil jsem na něj pánev asi 28 cm a indukce ji nemůže detekovat.
Někdo mi říkal, že jeho varná deska detekuje pánve, které přesahují. Takže nevím. Na google jsem nic nenašel.
Bude někdo vědět? Pokud ano tak předem děkuji.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

7x

Ta pánev není určena pro indukční ohřev. Dno má jen malované, je to něco jako řada Simply Clean.

Hliníkové pánve pro indukci od Tefalu mají zdola nalisovaný děrovaný železný plech.

Indukční varná deska a pánev Tefal

re4zon
hodnocení

4x
Tohle vypada jako nejaka slitina hliniku, na indukci nejspis nepujde. Velikost je nepodstatna, pro detekci vetsinou vadi jen vyrazne mensi nadobi.

hodnocení

3x
Zdravím, zkuste to magnetem :)
Indukční varná deska a pánev Tefal #2

Pokud je nádobí magnetické, pak na indukci půjde. Pokud je nemagnetické nerezové, pak na moderní indukci půjde také.

hodnocení

0x

Z jakého materiálu je pánev,má symbol detekce?

michal999
hodnocení

Nemám ani obal a nevím o jaký typ se jedná.
Indukční varná deska a pánev Tefal #3
Indukční varná deska a pánev Tefal #4

jenik
hodnocení

0x

Jestli není pánevmagnetická, tak se buď zbavíte nebo koupíte kovovou podložku ( např)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]