Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak otevřít starý termostat euro 091?

Od: lesk odpovědí: 5 změna:

Ahoj,

nedaří se nám (ani elektrikáři) otevřít termostat euro 091 (foto z webu, ale je to tenhle), přesněji sundat tu levou část s displejem, aby se bylo možné dostat ke šroubu. V návodu, co jsem našel online, nic není :( Kdyby někdo věděl, jak na to, budu moc rád. Nechceme to rvát, kdyby nový náhodou nešel..

cdn.aukro.cz/...

Jak otevřít starý termostat euro 091?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

7x

Pokiaľ si dobre pamätám, tak u bateriek / svorkovnice v pravej časti je jeden vrut cez dieru "durch". Pod displejom je "kľúčový otvor", do ktorého sa hlavička vrutu predmontovaného do hmoždinky len nasunie bez rozoberania.

Přesně tak.

milous1
hodnocení

6x

Kdysi jsem ho měl doma. Nikdy jsem nepotřeboval ani nesundával část s displejem. Úplně vysunout pravou část kde jsou baterky tam je otvor pro šroub a připojovací svorky.

hodnocení

4x

Všechno je to stejný princip.

Šroubek pod displejem je jen volně čumící a termostat je na něm podvlečen. U baterek demontuješ šroubek ze zdi a pak celý termostat posuneš stranou a vyhákneš tím ze šroubku pod displejem.

doc.tipa.eu/...

donato
hodnocení

3x

Pravý šroub vytočit a termostat vysunout do boku směrem doleva.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]