Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

 

Kuchyně pro byznys

Od: buri* odpovědí: 6 změna:
Zdravím, s kamarádem máme nápad na jeden gastro podnik. Šlo by jenom o pečení pizzy a mražení, ale nemáme vůbec s podnikáním zkušenosti a nevíme co všechno po nás hygiena bude chtít. Také nevíme jaký prostor hledat v kterém by byla možnost podnikat. Tak bych se chtěl zeptat na rady, tipy kdo má zkušenosti nebo znalosti děkuji.

 

 

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

 

 

id
hodnocení

0x
Odpověď by byla na půl denní školení. Vyhledejte si " co musí splňovat gastro provozovna"
A věřím, že od záněru upustíte.

 

moravak*
hodnocení

0x

Asi bude po tobě hygiena chtět aspoň určitě tén potravinářský průkaz. Myslím, že má být oddělený (aspoň časově) prostor gastra od soukromého provozu - verze u někoho domě v kuchyni nelze zároveň dělat si svůj oběd a zároveň provozovat to co chcete. Co to bude za podnik s.r.o nebo sdružení nebo co? Formuláře. Kde to chcete provozovat centrum města/vesnice/...?

Potravinářský prúkaz není nutný.Napiš mi do vnitřní pošty,tady by to bylo na dlouho.

buri*
hodnocení

Rád bych ti napsal do vnitřní pošty, ale nejde mi to

Musíš si to nadstavit.

 

krtek6
hodnocení

0x

zrovna od pizzy a gastra bych dneska upustil...gastra krachují...a pizzu dělá kdejakej Jouda...to není kšeft...to je otročina

 

 


 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]