Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dotaz? vyměna solarního napajení za trafo na vánoční stromek

Od: jarkafarka odpovědí: 4 změna:

vyměnil jsem solarní napajení led osvětlení za trafo a svíti mi pouze každá druhá led osvětlení

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x
Některé solární elektroniky mají na výstupu střídavý signál. S každou polaritou pak svítí každá druhá led.
Tedy nelze vzít jen samotný řetěz a napájet ho stejnosměrně.

hodnocení

1x

Jaké osvětlení...typ? Nebo alespoň foto štítku, foto celého... Jaké trafo? Taky typ, označení, atd...

jarkafarka
hodnocení

jde o solarní modul5V/1W uvnitř baterieAA400mAh/1,2Vni-MH vedeno dva prameny 5metru30diod a když vratim modul tak svítí vše napajím trafem 3.7v

Je to, jak jsem už psal, diody jsou zapojeny v párech antiparalelně a buzeny oběma polaritami. Bez vhodné elektroniky vám všechny led svítit nebudou. Vzhledem k tomu, že podobný řetěz koupíte kolem stovky, tak bych to neřešil a koupil jiný.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]