Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Lze použít flexi hadici?

Od: h75® odpovědí: 11 změna:
Přátelé, lze použít k tomuto wc ventilu s PLASTOVÝM závitem klasickou flexi opletenou hadici? Nebo musím koupit variantu ventilu s kovovým závitem? Díky
Lze použít flexi hadici?

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

111®
10.12.23 18:40
hodnocení

7x

lze

111®
hodnocení

4x

ne mám to opletenou hadicí. koupelny-ptacek.cz/...

to je jen příklad tamoje má matku na obou stranách

h75®
hodnocení

Paráda, to jsem potřeboval vědět, díky. Nebyl jsem si jistý, zda kovová flexi nerozžvejká plastový závit při utahování.
111®

utahuje se lehce aby netekla a dá se tam těsnění. Na sílu to klidně utrhneš..

h75®
hodnocení

Ano, jasné, s citem... když to urvu, tak holt nový kus

hodnocení

2x

Davam nerez vlnovec,je lepší než opletenka kterou je třeba po čase vyměnit.

hodnocení

1x

Z praxe mozem povedat, 99% vytopeni v panelaku je od flexi hadic. Ony by tie kvalitnejsie aj boli celkom ok, ale zial montuju ich fuseri bez dodrzania pravidiel vyrobcu (zakaz ostreho ohybu, vplyv chemie s kyslikom a chlorom, suchanie o ostru hranu, priecny skrut). Nerezovy vlnovec je ovela lepsi.

h75®
hodnocení

Díky. Není tedy třeba použít "tvrdou" plastovou wc hadičku?

boo
hodnocení

0x
A jakou jinou než opletenou flexi hadici byste chtěl použít!?
V zásadě můžete použít cokoliv, třeba navařit PPR trubky :)
h75®
hodnocení

Myslel jsem, jestli není k plastovému závitu nutné použít "tvrdou" plastovou wc hadičku, aby kovová flexi tenhle plastový závit nerozžvýkala.

hodnocení

0x

Ventil s kovovym zavitem urcite nestrhnete. Konkretne na ventilu Alcaplast jde ten kovovy zavit premontovat na novy s plastovym zavitem, takze koupite jen jednou drazsi.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]