Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Domaci vonící tablety do NADOBY WC

Od: boban® odpovědí: 2 změna:
Ahoj, mate nejaky recept na vyrobu domacich, nechci kupovat ty synteticky jedovaty

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Dokonale čistá, bílá mísa nesmrdí. Do kouta místnůstky postavte skleničku s aviváží, kterou trochu naředíte, cca do 1/3 plnou a do ní hrst zkrácených špejlí tak, aby měly ponořený konec v aviváží a čouhaly nad sklenici. *mir*Je možné, že to vidím snadněji, protože mi buď fugoval odsávač vzduchu nebo okénko.

hodnocení

Mne nejde o to, ze by misa smrdela, vubec nesmrdi, jen by se mi libilo po kazdym splachnuti, aby to vonelo opravdu krasne-prirodne. Pomoci treba i esencialnich oleju.
Jinak nejaky zavesny kulicky a gely a dalsi povazuju za zbytecny. Zvlast, kdyz to pouzivaji i ti, co misu nemaji cistou *alene*
A taky dokazat i to, ze se fakt nemusi kupovat furt jen nejaky synteticky hnusy, co lidi kupuji

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]