Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kolik si účtuje projektant za návrh

Od: ha* odpovědí: 7 změna:

Nevíte prosím někdo, kolik si účtuje projektant za návrh a zpracování projektu k rekonstrukci bytu? Co všechno bude potřebovat / papíry, plány.../

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladislavtikal*
hodnocení

0x

podle toho s co se vse bude delat jestli je to panel nebo cihla a tak ale podle me by mel sam clovek mit nejakou predstavu jak by to chtel kuchynska studia treba dneska jsou na projekci zdarma nekde kouknete na nektere strany na netu a uvidite co by se k vam do bytu hodilo a mozna usetrite i za projektanta

ha*
hodnocení

Nejde o to, co by se do bytu hodilo, ale jak hnout se stěnama, dispozičně, celkově ten prostor kompletně předělat i se vstupy do místností, okny, topením ... Prostě kompletně to překopat a na to my sami nějak nemáme buňky, tudíž projektant je v našem případě člověk naprosto nutný*andel*

vosikac*

Navíc pro takový zásah ten projekt bude nezbytný pro ohlášení rekonstrukce na příslušný stavební úřad;)

Se vším Vám poradí právě on a komplet připraví pro ono podání na stav.úřad.

vosikac*
hodnocení

0x

*jasne*Cenu za projekt bych viděl tak okolo 4 tis/kč.

vosikac*
hodnocení

0x

*jasne*Ta cena by neměla přesáhnout částku 5tis./kč *palec*

Já platil 4.5OO kč za doprojektování přístavku u RD ( vytažení stropů nad stání pro auto, dokreslení dvou pokojů , a změna rozměrů RD , změna vnitřních příček , oken , dveří ... )

no já tedy nevím,když se plynová přípojka projektovala kdysi dávno za 2500, pochybuji, že vám zpracují projekt do 5000 tisíc. Projektant pracuje minimálně za 300kč, takže by Vámto musel nakreslit za zhruba 2dny a to je Blbost. Počítejte týden 40x300=12000. spíše minimálně. Vše seodvíjí od složitosti projektu, alepod 10 to nevidím reálně. Jinak sedělají běžně dokumentace 2 . . .A) pro stavební řízení a B) pro realizaci stavby . . .

vosikac*

*jasne*No a já měl za 4.500kč tři zhotovení a bylo to za 7 dní.;)

doplněno 27.05.10 18:39:

A projekt připojení na IS, vjezd na pozemek a osazení RD do terénu mě stálo 17tis a to je něco práce a lítání po úřadech...

Za víc jak 5,000 kč je to vydřiduch:-P

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]