Dotaz byl na budoucí Výše částek normativních nákladů na bydlení pro období od 1. ledna do 31. prosince 2024 Zdá se mi že se to snižuje protože už neplatí §26 a je to tak správně? socialni-davky-2014.eu/...
@juraJA zde se chlubite vymerem letosniho důchodu 37000 Kč poradte.cz/... a jinde pisete, ze jste indian z Karvine - vsechny vase texty lze snadno dohledat … tak budte K O N Z I S T E N T N I A proc mate potrebu reagovat, kdyz nemate NIC K OTAZCE, k veci. Toto neni diskuse ale P O R A D N A chapete? Neznam odpoved, nemam zkusenost = N E R E A G U J I (drzte se toho Juro nebo Juraji nebo jak se vlastne jmenujete, dekuji)
Protože tamto předtím nebyl dotaz,ale kopnutí si do důchodců. Proto jsem reagoval tak jak jsem reagoval. Doufám že vám něco říká "Ironie" Ale vám se teda přiznám, jsem normální pracující člověk, který pracuje za normální plat. A nepobírá žádný příspěvek od státu. Jo,a jinak mně těší. Jste můj první Stalker.
jendad, co mají co dělat bezdomovci s platbou za bydlení. Nechci rozpoutat nesmyslnou diskuzi o chudácích, kteří propijí a prokouří všechno, chtějí být a žít svobodně, je to jejich volba. Spíše se zamýšlím nad těmi, které takový člověk opustil. Ženu a děti. Je zajímavé, že ti se o sebe umí postarat a chlap, zdravý chlap ne!? Tož, to mi povídej!
A vy si myslíte , že když budete bez peněz , tak se o vás někdo postará? Samoživitelkám seberou děti a je vymalováno. A nemylte se . Znám i ženy bezdomovkyně.
jendad: Nevím kolik by bylo bezdomovců. Ale opravdu netuším, proč by stát měl někomu proplácet bydlení ve 3+1, když ten člověk na to nemá a jeho soused si zaplatí vše sám. Možná by si třeba jen lidé vážili více práce..a polovina z těch budoucích bezdomovců by se třeba přestala válet na gauči (i když o tom upřímně pochybuji).
A mně by se líbilo, kdyby byly důchody takové aby vystačily na vše a nemuselo se prosit o příspěvky...je pravda že jsou i tací co nikdy nepracovali a popírají důchody z průměrného platu...no co už...
Aby důchod vystačil na vše? Na vše? Tak to asi není ani v Saúdské Arábii.. Ale jinak to v rámci běžných věcí takový problém není, ale lidé (nemalá část obyvatel ČR) chce, aby se o ně postaral stát (ti druzí občané ČR) a ne oni sami.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.