Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Díra v podlaze

Od: market* odpovědí: 8 změna:
Chtela bych se zeptat, jak opravit díru v podlaze? nechceme cely prkno měnit. Jedna se o bílé dřevo.
Děkuju za radu

Díra v podlaze

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Jestli máte lamelu tak vyříznout a vlepit novou.Jinak epoxid .vosky.,dělají se opravné sady kdy si odstín doladíte-na menší vrypy.Oboje bude poznat - záleží jak je velké

hodnocení

1x
Začistil bych vylomenou část tak, aby šla vlożit do otvoru a nepřečuhovala. Pak bych ji tam vlepil dvousložkovou čirou pryskyřicí a zatížil. Kdyby velmi dobře pasovala, stačil by Herkules. Nakonec přebrousil pěkně do hladka a do roviny.

Na obrázku to spíše vypadá jako nějaká dřevotříska s dezénem dřeva. Brousit se to nejspíš nedá, ten bílý dezén se obrousí. Já bych to zalil/zalepil bílým tmelem, šikovný člověk si ho vyrobí z dvousložkového epoxidu v tubách a bílého pigmentu.

hodnocení

1x

Já bych zvolila cestu nejmenšího odporu. Já bych očistila, nalila dookola buď bezbarvý lak nebo lepidlo, které po zatuhnutí zprůsvitní, otřela a na noc zatížila. Ať uděláš cokoli, stelně bude vidět oprava. Tak bych volila tu nejjednodušší.

milous1
hodnocení

0x

Vidět to už bude, vyvrtal bych díru a vsadil falešný suk. Pak přebrousit a přelakovat.

demos-trade.cz/...

Ale toto je laminátová podlaha.
milous1

To vím, nic nemění že by to nešlo vlepit.

hodnocení

0x
Výměna lamely je jediný neviditelný řešení. Vše ostatní bude vidět. Něco málo, něco hodně a zbytek bude jako pěst na oko.
Při opravě bude nejméně vidět vlepení vyštípnuté části. Samozřejmě po úpravě tak, aby byla v rovině a po zaschnutí si dát práci s opravným voskem, kterým se opraví spára.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]