Nejste přihlášen/a.
Dobrý den přeji. Bydlím v dvougeneračním, dvoupatrovém RD a vytápím plynem. Mám kotel zn. MORA starý cca 20 let. Posledních 5 let je každý rok problém. Zhasínal plamínek, neházel jiskru, nyní se ze žebrování uvnitř kotle odlupují nečistoty a zacpaly trysku na "věčný" plamínek, stále něco a tak se chci zeptat, zda už kotel nemá odslouženo? Jsem v této oblasti úplný laik, údržbář mi to vždy za velký peníz dá do provozu, ale vydrží to max 1 zimu a volám údržbáře znovu. Jako laik, ani nevím, jaký nový plyn. kotel vybrat, aby to vytopilo celý dům a netuším, jaká by mohla být cena, mám obavu, aby mě topenář nenatáhl, jako vždy.
Uvede mě někdo v obraz této problematiky? Popřípadě, jaký nový kotel vybrat a za kolik?
vyměnit údržbáře, a ať Vám spočítá kotel a nabídne a nic není jednodužšího než si cenu srovnat na netu. Nicméně se podívejte na současný kotel jaký má výkon a podle toho hledejte jiný kotel. Taky je důležité jestli máte kotel jen na topení nebo i pro ohřev vody.
Jinak výrobců je spousta, tak vybrat taky podle toho aby byl ve Vašem okolí servis pro Vámi vybraný nový kotel.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.