Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
pro odpad pračky mám v bytě možnost tohoto napojení (viz. obrázek č.1). Celou dobu jsem to měl tak, že jsem do něj hadici jen vsunul (obrázek č.2) bez nějakého zajištění - což po nějaké době logicky vyústilo, že se postupně hadice povysouvala, až jednoho dne vypadla a potopa byla na světě (obrázek č.3).
Dotaz zní: je možno/existuje nějaká redukce (spojka, cokoli), kterou bych mohl obyč. pračkovou hadici (s tím klasický šedým, gumovým koncem) naroubovat na plastové šroubení, které mám ve zdi? (viz. obr. č. 1)
Díky
Klasický problém, desolati při odstěhování ukradnou hadičník, protože jsou líní, neschopní a nemají šroubovák aby povolili hadicovou sponu a oddělili hadici od vybavení bytu !
Za tohle jim účtuji od 1.1.2024 ...1000 Kč,
Je to jedna z věcí, kterou podle manuálu moji lidé mají pečlivě kontrolovat při odstěhování desolata. V tom manu je ještě spousta dalších věcí, které každý druhý Dezolát klasicky páchá.
Dále v ceníku je, když si neopatří hadicovou sponou svou pračku, tak kup ho 300 Kč A může být rád, je ušetřen od škod způsobených vytopením
ordnung mudi bejt
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.