Nejste přihlášen/a.
Po rozvodu s manželem jsem nucena se s dětmi odstěhovat z bytu. Nyní budeme bydlet v bytě 1+1, což bude velice problematické, kam všechny věci dáme. Mám dva školou povinné chlapce a mají spousty věcí. Kromě toho máme i hromadu nábytku. K rodičím se můžeme ostěhovat do půl roku. Takže nevím, kam dát nábytek a nepotřebné věci? Navíc se stěhujeme z Třebíče do Brna, kde moc lidí neznáme. Byl jste někdo v takové situaci a jak jste to řešil? Moc děkuji za každou odpověď.
Vybrala bych si jen nábytek, který se mně a dětem hodí a vejde do bytu. Sehnala bych si v okolní zástavbě nějakou suchou místnost na dočasné uskladnění toho nábytku za nějaký malý obnos. Zkusila bych poprosit kolegy v práci, aby mi pomohli to tam převozit. Výhoda jsou známí sportovci. Ostatní bych tam nechala exmanželovi nebo levně nabídla v inzerátu či do bazaru.. Sehnala bych si po obchodech hodně krabic banánovek a pár fixů na popisy a nabalila bych oblečení, nádobí, boty, lůžkoviny, porcelán prokládala utěrkama, ručníkama, knihy, hračky.. a krabice popisovala. Domluvila bych si ideálně přes známé nějaké auto typu Avia a odvezla nejdřív elektrospotřebiče a matrace s těma krabicema. Nábytek by tolik nespěchal, může počkal zatím v těch provizorních prostorách. Mně se to kdysi takhle podařilo a bylo to na větší vzdálenost. Krabice jsem očíslovala a měla jsem notýsek, co je kde uloženo.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.