Nejste přihlášen/a.
Dobrý den v polovině ledna mi mají přijít větší množství palubek 126 m2 - nátěr z obou stran ,které mám přes zimu v garáži natírat.aby mi to lépe odsýpalo ,tak jsem uvažoval že bych si koupil lazurovací váleček a natíral palubky válečkem? je to možné a rychlejší nebo je to nesmysl? Čím bude větší spotřeba Barvy kvalitnim stetcem peo lazury ,nebo válečkem.barva bude tři v jednom lazura od firmy remmers popřípadě klidně doporučte vhodný váleček. Budou to hoblovane hladké palubky v A kvalitě z estonska
8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
4x
S natíráním lazurou válečkem nemám zkušenosti. Trochu bych čekal problém u nerovných ploch - přechod k peru, ale proč sem vůbec píšu?! Taky jsem natíral palubky přes zimu v dílně a rozhodující parametr pro práci není rychlost nátěru, ale plocha pro schnutí natřených palubek. Pokud nemáte palubky kratší, než je výška stropu,abyste mohl(a) sušit na stojato, plocha velmi rychle dojde.
111®
0x
Neni lazura jako lazura. Nektere jsou tenkovrstve, jiné silnovrstve. Tak si to ujasnete. Natiram valeckem s kratkym vlsem na lazuru. V garazi ro bude schnout dlouho, je take vlhko a chladno takže vysledek může být neuspokojivy.
Spotřeba bude taková, kolik lazury nasaje dřevo. Přebytky se buď setřou nebo roznesou jinde.
S válečkem mám dobré zkušenosti. Jde to velmi rychle. Dokonce jsem s ním zvládl velmi pěkně a rychle natírat lodním lakem, který je docela hustý. Ale váleček si s tím poradil bez problémů. Váleček mám obyč pěnový z OBI.
S válečkem mám dobré zkušenosti. Jde to velmi rychle. Dokonce jsem s ním zvládl velmi pěkně a rychle natírat lodním lakem, který je docela hustý. Ale váleček si s tím poradil bez problémů. Váleček mám obyč pěnový z OBI.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]