Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chtěl bych se zeptat jak nalepit dlažbu na umakart, je na to nejake vhodne lepidlo? A cim zasparovat,mam strach že po zasparovani klasickou sparovackou bude praskat.
Dekuji
doplněno 25.05.10 18:02:Ještě chci doplnit, že na umakartu je nějaka tvrda guma a nechce se mi ji odlepovat abych nemusel oddelavat vanu, je to vhodné položit i na tu gumu?
gumy odřezat pracovním nožem (na gumu nelepit), myšleno na povrchu, ve sparách (uvnitř) gumy ponechat (pouze vyrovnat povrch) .Použít flexibilní lepidlo na obkládačky,původní povrch zdrsnit a dokonale odmastit. Spárovací hmota jakákoliv na obklady. Dále zde hledejte ve vyhledávání řešilo se to tu Xkráte. Možná někdo doporučuje perlinku. My máme doma již letitou koupelnu s dlaždicí a v místech svislých spár jádra je to silně potrhané, tak možná zde by ta perlinka nebyla od věci.
Když použijete flexibilní lepidlo na obklady a dlažbu tak to v pohodě drží a nepraská. Lepil jsem asi před 5 lety u panimámy v paneláku a nic to nedělá v pohodě drží. Spárovačku jsem použil normální a taky to nepraská.
doplněno 25.05.10 17:59:Lidš ani jsem to nebrousil,ale pořádně odmastil technickým benzínem. Broušením tomu ,ale určitě neublíží. takže bodík.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.