Také jsem měl problém. Netopilo nebo málo. Plamínek hořel. Nemohl jsem příjít na to, proč to topí málo. Ten mačkací prostřední vyšší knoflík nevyjel nahoru. Až jsem ho povytáhl, tak se to rozjelo. Ale nekroutit s ním.
Pozor na ulomení. Ta kapilára (měděný drát a ta patrona) není drát, ale tenká trubička plněná médiem pro přenos tepla. Jak medium unikne nebo se celá trubička ulomí, tak termostat nefunguje jak má
Vyrábí se dodnes (inovované) tusim 3 a 4 kW verze, pasuji na staré vydechy… Stejně tak Karma a Mora. Ty waw kamna mate nainstalovány zahodinku dvě (díra fo zdi, jedna trubka-hadice) a topite.
V bytě s wawkami, zn Mora, žiji 30 let. V obýváku 7 let staré a v ložnici 3 roky. Znám je moc dobře. A všechny jejich čudlíky a kolečka a ventily. A letos mám pocit, že hřeji méně. V duchu to svádím na výhřevnost plynu. Vím, že je to blbost, ale mám to tak.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.