Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Natírání s problemem

Od: eda1 odpovědí: 9 změna:
Natíral jsem zárubně syntetickou barvou.prvni nátěr jsem nechal zaschnout 24h. a při natírání druhé vrstvy,se mistama barva začala krabatit.jak bych ji polil nejakym odstranovačem. Ale jen mistama. Barva byla pořádně naředěná ředidlem. Poradte proč se to stalo. Měl jsem nechat ještě déle barvu vytvrdnout?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Dele nechat vytvrdnout, protoze ta prvni vrstva byla moc silna. Lepsi je prvni vrstvu nanaset min.
eda1

Co je dele? dva dny tři dny?

111®
hodnocení

2x

o já jen jestli to není ve studené garáži...že by to neschlo...

hodnocení

1x

První vrstvu syntetiky ředím ředidlem, aby řidší barva lépe vsákla, druhou vrstvu při dnešníh hustotách barev většinou ani neředím. Takže druhá vrsva pak není tak leptavá. A použil jste správné ředidlo S6006?

hodnocení

0x

Barva se krabatí, když je ve vysoké vrstvě.

tj
hodnocení

0x
Podklad byl znečištěný (mastný, nebo zaprášený), barva k němu v těch nejšpinavějších místech nechytla a nanesením další vrstvy se rozmočila ta spodní a zkrabatila se. Moje teorie, ale třeba se pletu a zárubně jste před nátěrem důkladně odmastil (to s sebou vezme i ten prach) a problém bude v tom, co už tu jeden rádce zmiňoval. Pokud se nemýlím, pak jste si přidělal velkou spoustu práce...

111®
hodnocení

0x
Kdr to natirate?
eda1
30.11.23 21:54

Kde? doma

eda1
hodnocení

Očištěné a odmaštěné to bylo dobře. Asi to chtělo nechat vice vytvrdnout.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]