Nejste přihlášen/a.
Děkuji za odpověď. Nejednalo se o nejlevnějšího prodejce, raději jsme si připlatili na základě referencí. Každopádně už se mi ozvali a prý se nejedná o obnažené rezavějící armovací dráty, ale o zrnka z jílovce. No nevím, ale je fakt, že se vždy jedná o hlubší rezavé důlky, ze kterých se potom tvoří rezavé fleky. Že to je drát byla pouze moje domněnka, vůbec mě nenapadlo, že by to mohlo být něco jiného. Nabídli mi, že to jejich technik přijede opravit: údajně postižená zrníčka odvrtá a zapraví, tak nevím. Přikládám i fotku, jak to zhruba vypadá.
Dobrý den, jedná se určitě o segmenty jílovce. Oprava se provádí odvrtáním zrnka jílovce a zatmelením. Prevence je penetrační nátěr, poté silikonová fasádní barva, a nakonec tekuté sklo. Pokud zeď nevlhne, tak se jílovec nerozpouští. Také jsem to řešil reklamací, ale po týdnu opět fleky. Firma neprovedla poslední bod- tedy zacelení pomocí tekutého skla. Budu znova reklamovat...
tyhlety hnusný ploty jsou snad z betonu, tak nevím, kde by se tam vzalo zrníčko jílovce, ale každopádně mají zřejmě imitovat zeď z naskládaného kamní, třeba z opuky což je něco podobného jako jílovec, a byť se jim to už z výroby moc nedaří, takovýhle hezký fleky tu imitaci jen umocní, takže za mě palec nahoru za věrohodnost a nic nereklamovat
ale už to lidi nekupujte, je to hroznej hnus a na sto let dopředu to zohyzdí český venkov, protože tohle, anrozdím dřevěných plaňek neshnije, je smutný viděl místo plotů tyhlety betonové zdi, za komunismu se tak plotily maximálně průmyslové areály a ne rodinné domy, šmankokote
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.