Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Posypová sůl na linu

Od: jarosla odpovědí: 11 změna:
Dobrý den, máte někdo zkušenost jestly v zimě posypová sůl, kterou si přineseme domů na botách nějakým způsobem neníčí lino? Případně jestly nezpůsobuje nějaké skvrny na linu?
Děkuji.

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

vvv
hodnocení

2x
Na boty jsou přece takové ty tácky!Vodu z nich pak můžete vylejt do vany

hodnocení

1x

Víc než sůl poničí každou krytinu drobné kamínky, které často zůstávají na podrážce. Nebylo by lepší přezout se hned na rohožce?

111®

to by byl diskomfort...*smich*

jarosla
hodnocení

.. tak pokud vám nebude vadit obouvat se nebo přezouvat se venku do zmrzlých přezuvek tak žádný diskomfort nepocítíte:) Dotaz směřoval těm co s tímto mají nějakou zkušenost.

Jaroslave, víte, že nejste sám, kdo chodí po posolených chodnících a doma má lino a vyzouvá se, přezouvá a tak? Tak to máme a řešíme úplně všichni. A ne že někdo má a někdo ne, zkušenosti. Ale odpovím vám: v předsíni, vedle dveří mám podlahový hadr, na něho stoupu a vyzuji se. Vedle mám bačkory. Není co řešit.

jarosla
hodnocení

Takže si mám dát hadr na to lino do chodby a něj dávat boty z venku s tou solí?:) ach joo.. Že jsem vůbec psal:) Děkuji za nápady, dám kachličky!

Ale i na kachličkách bude flek po soli.

jarosla
hodnocení

Ano jasné a to utřu kdykoliv. Šlo mě o to zda se lino neponičí pravě tou solí..

Fakt neponičí, přijďte se podívat...

nebo to doma zkuste...

jarosla
hodnocení

Děkuji. Zajdu a kousek koupím a uvidí se..

hodnocení

0x

S§l určitě nepoškodí lino. Skvrnu ano, ale tu umyjete vodou. Stačí dávat boty na rohožku, či hadr.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]