Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výběr termostatu

Od: bosorka* odpovědí: 2 změna:
Potřebovala bych prosím poradit s výběrem termostatu. Máme pár let nový kondenzační kotel Bosch 2300, umí plynulou regulaci výkonu, kterou bych chtěla využít u nového termostatu. Doteď jsme měli Electroblock pt20. Dosloužil, tak potřebujeme nový. Sedím u toho už druhý den a úplně mě třeští hlava. Místnost kde bude termostat je samozřejmě bez termostatických hlavic. Líbil by se mi i bezdrátový a hlavně, je před Vánoci a já měnila práci, tak se potřebuji dostat s cenou co nejníže. Dostala jsem nabídku za 600 starší Honeywell mc700, ale nejsem si jistá, že je to zrovna to co hledám.se zapojením si poradím, nebo vypomůže kamarád. Předem díky.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

PZ20 jsem nenašel, ale je možné, že PT21 by splnila Vaše očekávání.

Já ho teď kupoval místo PT30 která mi letos odešla.Navíc je prakticky stejný, takže jsem nemusel nic řešit, jen přepojil dráty, krabička je stejná. Bezdrátové bývají dražší.

termostaty.heureka.cz/...

hodnocení

0x
Mrkněte na Aliexpress, koupíte i bezdrátový za zajímavé ceny.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]