Nejste přihlášen/a.
Potřebovala bych prosím poradit s výběrem termostatu. Máme pár let nový kondenzační kotel Bosch 2300, umí plynulou regulaci výkonu, kterou bych chtěla využít u nového termostatu. Doteď jsme měli Electroblock pt20. Dosloužil, tak potřebujeme nový. Sedím u toho už druhý den a úplně mě třeští hlava. Místnost kde bude termostat je samozřejmě bez termostatických hlavic. Líbil by se mi i bezdrátový a hlavně, je před Vánoci a já měnila práci, tak se potřebuji dostat s cenou co nejníže. Dostala jsem nabídku za 600 starší Honeywell mc700, ale nejsem si jistá, že je to zrovna to co hledám.se zapojením si poradím, nebo vypomůže kamarád. Předem díky.
2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]