Nejste přihlášen/a.
Zdravíčko, vždy jsme měli v kuchyni na polici vystavené dózy s instantní kávou (různé druhy, hlavně nescafé). Sloužilo to hlavně jako takový kýč. Nyní jsme se ale rozhodli se tohoto kýče zbavit a trochu kuchyň přeorganizovat. Co se s tím kafem dá dělat? Všechny jsou neporušené ale nevím jestli to půjde vypít když to má většinou datum expirace 2010-2012. Není možné že jsou vzácné, tudíž by je někdo mohl třeba koupit ? (ze stejného důvodu jako jsme je měli my nebo z nostalgie?) Jsou tu ty i takové které jsem v obchodě léta neviděl.
Asi takhle každé zboží má svého kupce. Důležíté je aby se oba (prodávající a kupující) pohybovali ve stejných vodách! Já třeba takto prodal na aukru sběrateli prázdnou láhev od rumu z frukoschulz (jindřichohradecký rum ne tuzemák ) za stejný obnos co stála tehdy plná lahev!
Našel jsem takový obecný článek, kávu v něm také zmiňují a podle článku u ní platí zhruba tohle: vizuálně zkontrolovat neporušenost obalu, škúdce, plísně, a přiřichnout.
idnes.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.