Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mlýnek na maso

Od: sape odpovědí: 7 změna:

ahoj, mám mlýnek na maso, někde se mi ale zatoulalo to kolečko, kterým prochází namleté maso, neporadíte, kde by se dalo koupit? děkuji

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

111®
hodnocení

4x

a co železářství,

doplněno 25.11.23 10:31:

google.com/...

doplněno 27.11.23 14:54:

Já když to hledal zadal jsem "matrice mlýnku na maso"

hodnocení

0x

Dříve to bývalo nožířství- pokud ještě někde funguje,ale běžně by měli mít v domácích potřebách kde prodávají mlýnky

hodnocení

0x

Nevím, jestli vám pomůžu, stalo se mi, ztratila jsem nožík, který mele v masovém elektrickém mlýnku. Mám i starý ruční po babičce. Manžel nasadil nožík z té starožitnosti na nový elektrický a od té doby ho zase mohu používat. Možná i to vaše kolečko by tam šlo z nějakého starého, ale to asi nemáte.:(

hodnocení

0x

:-D Tomu kolečku s dírkami jsme říkali a říkáme "šajba". Nevím z jakého to je jazyka. :-D

Myslela jsem si až do ted, že "šajba" znamená hodnost na vojně.*zmateny*

farm

"Šajbu!" se volalo za totáče na fotbale nebo hokeji...? Neznamená to "Dej gól?"

Hele, mám to: šajba - slovník cizích slov:

Význam:

. řemenice
. slangově velká rána nebo vysoká hodnost

farm
hodnocení

0x

Pokud je mlýnek starší, jako že asi ano, vyražte na blešák. Tam je všechno, i kolečko. blesitrhy.cz/... (50 Kč vstup přes turniket). Přinejhorším vezmete celý mlýnek, ceny jsou mírné.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]