Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zapojeni vypinace 7

Od: davidl odpovědí: 7 změna:
Prosim, jak zapojit novy vypinac. Ze stareho vypinace vedou tri kabely. Nevim jak je zapojit do noveho vypinace.
Zapojeni vypinace 7
Zapojeni vypinace 7 #2

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

7x

Přece 4,2,3

4ka je vstup (na starém je namalován šipkou dovnitř).

2 a 3 výstupy (šipky ven)

tvl... schéma! schéma!:-D

doplněno 25.11.23 03:54:

6ka obsahuje jeden přepínač na jednu klapku

7mička obsahuje dva přepínače křížem a společnou klapkou

Sedmička je hlavně pro řazení mezi 6ky, aby přehazoval mezi sebou vodiče a nerozpojil je od obvodu 6tek.

Prostě princip řazení 6 777777777nekonečno7 6

nebo

6 7 6

Viz. schéma. Máš dlouhou chodbu v baráku, tak začneš 6kou, mezi něj dáš libovolný počet 7miček a zakončíš opět 6tkou. Díky tomu lze ovládat světlo chodby z několika míst.

Zapojeni vypinace 7 #3
Zapojeni vypinace 7 #4
davidl
hodnocení

Pecka, dekuji. Tak jsem se zas neco noveho dozvedel. Diky

hodnocení

3x
Nejjednodussi bude, koupit vypinac, co tam patri…c.6

hodnocení

0x

Mám to chápat tak, že chceš použít nový vypínač č.7 ve funkci jako vypínač stávající? Tedy vypínač č.6?

davidl
hodnocení

Podle odpovedi chapu, ze to asi nepujde? Vcera vecer jsem zjistil ze existuje vislovani vypinacu.

Ptám se jestli ho chceš použít takto do stejného obvodu, 7 lze použít jako 6... Prostě to zapojíš tak jak píše Gumídek... Ptal jsem se jen proto, abych pochopil zda se nepokoušíš implantovat další nový , tedy třetí vypínač do obvodu... Gumídek má bod... Má to krásně a pochopitelně zpracované...*palec*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]