Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Oprava prsten

Od: radekn® odpovědí: 3 změna:
Prosím jak doma opravit vyštípnutý kámen v prstenu? Viz.foto.Co tam nalepit? Čím nahradit kámen? Děkuji za rady.
Oprava prsten
Oprava prsten #2

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Pokud je kov nějaký cenný kov, dejte to opravit do zlatnictví. Kdysi jsem dostala krásný zlatý přívěšek s Alláhovým okem. To jsem nosit nechtěla, ve zlatnictví to vyloupli a vložili tam něco jiného, nositelného. Možná sklíčko, ale zapracované to je krásně.

jk2021
hodnocení

2x

Nejdříve bych se asi zamyslel, zda to má vůbec cenu amatérsky opravovat - tj. jestli jde o vpodstatě bezcenou bižuterii nebo šperk z drahého kovu.

hodnocení

2x

Dobrý den. Doma prsten neopravujte. Prsten vypadá,že je pánský. Asi ho rád nosíte. První je dobré udělat si představu o ceně. Můžete se stavit ve Zlatnictví. Jen prsten ukážete a zeptáte se, kolik by stála, oprava prstenu. To je vložit kámen. Pak se můžete doma rozhodnout, co s tím. Jen můj názor. Viky

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]