Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
zajímalo by mě, kolik si myslíte, že v téhle době je normální dát za projekt rodinného domu na plzeňsku.
Stavíme 140m2 s garáží a pán projektant, nám řekl 180 000kč.
S tím, že je v tom zasíťování, studie, projekt, 3D nákres, statika, měření radonu atd... ale třeba bez dozoru, to už si musíme zase připlatit.
Váš názor, popřípadě kontakty?
Děkuji moc,
Petra P.
Záleží na obsahu a kvalitě projektu...na obyčejný dům s normálním základním projektem pro stavební povolení, podle kterého postaví dům kdejakej živnostník by neměl stát víc jak 25tis...a pak nějakej příplatek třeba 5-10tis za to, že někdo vyběhá papíry, když to nechce dělat investor sám...ale 180tis to je pomalu projekt na skladovou halu
25 tisíc platil brácha za projekt před 30 rokama, a obíhat úřady za "mizerných" 10 tisíc? Je vidět ře jste to nikdy nedělal ,Když jsem si řešil jedno stavební povolení, chtěli po mě na stavebním úřadě asi 10 vyjádření počínaje Povodím Moravy a konče ČEPRO . A kde jsou k tomu vyjadřovačky správců sítí,dodavatelů energií ...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.