Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak odpojit zapojení na zimu

Od: sebor® odpovědí: 7 změna:

Ahoj, od jara to mám zapojené pro případ, kdyby došlo k nějaké bouřce a nám by běželo vytápění naší chalupy. Tím pádem by doslo k odpojení elektriky a kotel, který nám vytapi rekreační chalupu, by nám se pretopil a kotel mohl prasknout. Proto jsem zakoupil zařízení, ktere automaticky zapne čerpadlo a kotel se proti tomu chrání. V zimě to potřebujeme vypnout, protože budeme pryč a elektriku vypneme hlavním jističe. Prosím moc někoho, kdo mi poradí, jak vše odpojit, jak baterií i přístroj. Neznám spravne popis, tak snad Vám to pomůže. Prikladam fotku, snad Vám to snad pořadí a nám to pouze.

Moc Vám snad pomůže, a moc Vám moc děkuje! Sebor

Jak odpojit zapojení na zimu

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Jak dlouho budete pryc? Mate vyreseny protizamrz? Jinak nejspis odpojit ze zasuvky a pripadne bych odpojil baterii.
hodnocení

Máme tam přistěhovalců kočku, takže do zasoby dostatečně krmení, taky bleskově tak na 3 hodiny zatopit. Baterií tedy mohu od přístroje to odpojí. Na boku přístroje e taky ještě vypínač, nebo stačí vytáhnout že zástrčky?

To se v zimě vůbec nebude topit?

hodnocení

0x

Podla navodu k menicu. Zrejme tam bude nieco ako : 1. odpojte aku 2. vytiahnite zo zasuvky

hodnocení

Snad to v návodu najdu. Díky Sebor

hodnocení

0x

Není to žádná raketová věda. Vypnout hlavní vypínač (na přístroji), vytáhnout ze zásuvky, obě strany. Pak odpojit baterii. Ale můžeš nám, prosím, objasnit, proč topíš v létě a na zimu vypínáš kotel? Diky

hodnocení

Lehce vysvetlim: zdi téměř 1m, skoro samý kamen, když je venku skoro 30, uvnitř 22,toje paráda, ale když je večer chládek, je prima si zatopim. Může přijít ale bouřka, přeruší se proud, čerpadlo přestane a kotel by mohl bouchnout. V létě jsme tam celé léto, ale celou zimu jsme ve městě. Často na chalupu jezdíme a zatopime, čerpadlo běží normálně, samo.

Když jsem zmackl knoflík na boku vpravo nahoře, tak to celé nezhaslo, je jiný barvy se ukázaly, protože saje proud z baterie. Asi budu muset odpojit baterie plus i minus

Jak odpojit zapojení na zimu #2

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]