Potřebuji cca 20 kusů délky 20 až 25 cm profilů, uvedených v odkazu. Je to však poměrně drahý a prodávají se kusy po 3 metrech - to by nebyl problém (naporcuji flexou), ale zbytečně to prodražuje jako atyp dopravu. Netušíte, jestli se tyto profily neprodávají v kratším provedení? Mám to na připevnění dvojice podlahových ocelových roštů k nosníkům (uvedené profily dám pod nosníky a shora jimi protahnu šroub, ktery bude drzet nosnik). Mam dva nosníky výšky 100 mm vedle sebe a na kazdem lezi okraj roštu. Blbě se to vysvětluje, ale o to tady vubec nejde - potrebuji proste ty derovane profily. Děkuji. emas.cz/...
Kopos vyrábí i dvoumetrové prvky, kopos.cz/... Hledejte podle typu na prodejnách okolo vašeho bydliště; neznám místo, nehledám... Ale přece jeden z mnoha argos.cz/... Dokonce i Emas emas.cz/... doplněno 20.11.23 14:27: Potřebujete opravdu tloušťku materiálu 2,5mm? Pak jedině 3 metrové kusy...
tm
Jelikož jsem zkoušel použít plochy derovany uhelnik (vingl), který měl odhadem těch 1,5 mm a úspěšně se ohýbal podle toho, jak jsem utahoval závit, došel jsem k závěru, že je potřeba profil a čím silnější, tím to bude lepší...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.