Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kabelový žlab - kde koupit kratší délky než 3 m

Od: tm odpovědí: 2 změna:
Potřebuji cca 20 kusů délky 20 až 25 cm profilů, uvedených v odkazu. Je to však poměrně drahý a prodávají se kusy po 3 metrech - to by nebyl problém (naporcuji flexou), ale zbytečně to prodražuje jako atyp dopravu. Netušíte, jestli se tyto profily neprodávají v kratším provedení? Mám to na připevnění dvojice podlahových ocelových roštů k nosníkům (uvedené profily dám pod nosníky a shora jimi protahnu šroub, ktery bude drzet nosnik). Mam dva nosníky výšky 100 mm vedle sebe a na kazdem lezi okraj roštu. Blbě se to vysvětluje, ale o to tady vubec nejde - potrebuji proste ty derovane profily. Děkuji.
emas.cz/...

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Kopos vyrábí i dvoumetrové prvky, kopos.cz/...
Hledejte podle typu na prodejnách okolo vašeho bydliště; neznám místo, nehledám...
Ale přece jeden z mnoha
argos.cz/...
Dokonce i Emas
emas.cz/...
doplněno 20.11.23 14:27: Potřebujete opravdu tloušťku materiálu 2,5mm? Pak jedině 3 metrové kusy...
tm
hodnocení

Jelikož jsem zkoušel použít plochy derovany uhelnik (vingl), který měl odhadem těch 1,5 mm a úspěšně se ohýbal podle toho, jak jsem utahoval závit, došel jsem k závěru, že je potřeba profil a čím silnější, tím to bude lepší...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]