Nejste přihlášen/a.
Zdravím vśšechny,
Màm zde jednu zoufalou prosbu.
Mohu poprosit někoho znalého, zda by mi neporadil jak doplnit vodu do kotle Junkers?
V příloze posílám fotky. Našel sem zespod jeden ventil (zakroužkovaný na fotce). Je potřeba do něj koupit koncovku a dopnit vodu? Nebo se úplně pletu?
Moc děkuji komukoliv za reakci,
Michal
Màm zde jednu zoufalou prosbu.
Mohu poprosit někoho znalého, zda by mi neporadil jak doplnit vodu do kotle Junkers?
V příloze posílám fotky. Našel sem zespod jeden ventil (zakroužkovaný na fotce). Je potřeba do něj koupit koncovku a dopnit vodu? Nebo se úplně pletu?
Moc děkuji komukoliv za reakci,
Michal
5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
misak10
Ten se mi podarilo sundat a je tam na plochy sroubovak. Mam to jen povolit nebo jak postupovat?
Omlouvam se, jsem v tom uplny amater![:) :)]()
Omlouvam se, jsem v tom uplny amater
misak10
No ja mam problem, ze bohuzel tim nemam sanci otocit, protoze ten plast je vevnitr vymlety a nejde to ani hasackama povolit…
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]