Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Doplnění vody do kotle Junkers

Od: misak10 odpovědí: 5 změna:
Zdravím vśšechny,
Màm zde jednu zoufalou prosbu.
Mohu poprosit někoho znalého, zda by mi neporadil jak doplnit vodu do kotle Junkers?
V příloze posílám fotky. Našel sem zespod jeden ventil (zakroužkovaný na fotce). Je potřeba do něj koupit koncovku a dopnit vodu? Nebo se úplně pletu?
Moc děkuji komukoliv za reakci,
Michal

Doplnění vody do kotle Junkers
Doplnění vody do kotle Junkers #2

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Zakroužkovaný máte pojistný ventil.Dopouštění je kousek vpravo - černý čtyřhranný plast

misak10
hodnocení

Ten se mi podarilo sundat a je tam na plochy sroubovak. Mam to jen povolit nebo jak postupovat?
Omlouvam se, jsem v tom uplny amater :)

Nemá se to sundavat, má se s tím otočit

misak10
hodnocení

No ja mam problem, ze bohuzel tim nemam sanci otocit, protoze ten plast je vevnitr vymlety a nejde to ani hasackama povolit…

Pak použít ten šroubovák. Otevírá se obvykle proti směru hodinových ručiček (doleva) .

Řešil jsem nedávno stejný případ - pořád jsem nechápal, proč chce domácí vrtat do kotle šroubovákem , ovládání dpopoštěcího ventilu úplně chybělo .

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]