Nejste přihlášen/a.
Při výměně řezného kotouce se mi ztratila minipružinka asi tak o průměru 5 mm a délce 1 cm, bez ní je řezací kolečko nefunkční. Neporadí někdo, kde by se dala náhradní pružinka sehnat? Neraďte mi, že si mám koupit nové řezné kolečko...
pružinka z propisky by se mohla dát převinout na jiný průměr. Je třeba počítat s tím že se následně povolí Tak bych zkusil průměr 3mm vrták , možná bude lepší šroubek se čtyřhrannou hlavou. Nejlépe se navíjí sevřít mezi 2 špalíky. Šroubek provrtat zasunout začátek pružiny a pak mezi čpalíky navíjet-
pružinka z propisky by se dala převinout na větší průměr. Šroubek 3-4mm s šetihranem. Provrtat a prostrčit začátek pružinky. PAk 2 špalíky stáhnout k sobě a ve spoji provrtat 4mm vrákem, rozebrat , vložit tam šroubek s pružinou a klíčem nebo ráčnou navíjet podle potřeby tažnou nebo tlačnou pružinu. Po vyjmutí se pružina povolí tak s tím počítat.
napsalo mi to že jskem nevložil žádný text tak je to tu znovu trochu jinak
nebo navštívit strojního zámečníka on by mohl vyrobit, i soustružník by věěl.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.