Nejste přihlášen/a.
Zdravím chci se zeptat viz foto proč se mi ty zbytky tak škvaří k sobě? hromadí se to kolem plamene někdy i v plamenu a přijde mi že to ten plamen trochu dusí je to možné? mám černe uhlí z polska zkoušel sem nastavení větráku od 1-4 stále to škvaří když to rozbiju nevidím tam nevypálene uhlí komín a vše okolo kotle je čisté topím na 50-55 stupnu zatím jedná se o automat berski na fotce jsou nejaké udaje
jo jeste neni taková zima topím na 55C a mám docela teplo mohu se zeptat jake máte parametry když topíte na 70C předpokládam že máte automat? zajíma me prodleva podávání uhli ten čas
ohledně tohodle (chce to skoro zavrit clonu na ventilatoru) to myslíte jak? jde mi ventilator ze šneka a fouká vzduch myslíte tenhle? jak tam lze zavřít clonu? sem prozatím amater co se kotlu týče
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.