Nejste přihlášen/a.
chtěla jsem se zeptat jestli mužou odpojit eletřinu když má mdvě faktury po splatnosti a vše uhradím příští týden?
děkuji.
Mohou. Jediná možnost, jak se můžete vyhnout následnému poplatku za znovuzapojení - cca 2000,- Kč., je tam zavolat, omluvit se a poprosit o sečkání. To není jejich povinnost ale dobrá vůle, jestli na to přistoupí. Upozorňuji, že jestli vám ji pak přijdou odpojit tak bez upozornění, varování a vůbec je nezajímá, že vám vypnou počítač natvrdo, vypnou lednici, cokoliv. Na znovuzapojení mají 2dny, s předpokladem že jim odfaxujete potvrzení platby.
Děkuji za odpověd,ale už jsem jim 3krát psala,omlovný dopis že vše se stalo nedopatřením a vše uhrádim příští týden,ale řekly mi že do 25.5.má byt platba na učtě t.j.2095kč.tak nevím co mám dělat když peníze přijdou až příští týden.Děkuji
Zavolejte si přímo na jejich linku. Kvůli 2000,- pak platit znovu zapojení je škoda. Ale jestli vám to nevezmou, tak s tím bohužel neuděláte nic. Je mi to líto. Vykliďte si mrazák.
Domluvte se sousedy na prodlužce. Jinak jak jednou spadnete mezi slabší zákazníky, bude stačit jedno prodlení a budou vás honit.
anakondo. Zavolej na zákaznickou linku a zeptej se, jestli mají připraven příkaz na odpojení elektroměru. Tento příkaz tam oni mají cca 2 dny. Pak teprve se elektroměr odpojuje.
Zkus si ty peníze někde půjčit. Odpojení stojí 1.200 Kč. Nehledě nato, že Tě nemusí zapojit ihned po doplacení. Mají na to 14 dní. Většinou ale zapojují do dvou dnů. V případě, že Tě odpojí ve čtvrtek, tak můžou přijít až v pondělí.
Jinak u ČEZU neplatí příspěvek od KEJKI. A to že po jednom prodlení Tě budou honit. Při dalším neuhrazení zálohy postupují stejně jako teď. Dvě upomínky, pak odpojení,
Jestli se nemýlím, montér má na odpojení 5dní.
Otázkou ale je, jak moc je vytížený...
doplněno 24.05.10 20:53:Odpojení nestojí nic, ale zapojení tuším že necelých 1900,-
I když odpojení může být už v tomto poplatku, ale pochybuju.
U nás. když monter dostane příkaz na odpojení, tak v 99% případech odpojuje ten den. Ale je to opravdu podle množství práce.
Ano, za odpojení se neplatí. Až za připojení.
někdy zíram, jak jsou rychlí. V něděli jsem zahlásil odblombování elektroměru s tím, že budou měněny kable. Paní řekla, že termín je 21 dní na znovuzablombování. Oznámil jsme ji , že práci ukončím do hodiny. Jaké bylo mé překvapení, když to zaplombovali za dva dny a to je nahoře v horách .
Jinak k problému : piště na reklamace čezu nebo na infolinku. Tam jim napiště svůj žalostný příběh, finanční situaci s tím, že peníze budete mít ( jak píšete ) do týdne. Požádejte je o pochopení a o neodpojovaní. poděkovat atd atd, většinou jsou tam lidi a ne jen komunisticky zblbnuté stroje. Myslím, že vám vyhoví.
Já jsem na koupené chatce musel přihlásit 2 elektroměry, ( přepis ze starého najemníka + sdružení těch odběrů = tedy musel jsem být majitelem obou dvou ) , s tím, že po sdružení, jsme jeden ihned odhlasil do 14 dní. Přišlo mi vyučtování na nekřes´tanský peníz, za spotřebu 5 kwh, v přepočtu s pokutou za odstoupení smlouvy ( to je do 12 měsíců od podepsání nové smlouvy ) zaplatit cca ( už nevím uplně přesně ) 1500 korun. Tak jsem jim vysvětlil podrobnosti s tím, že jsem jejich zakazník pořád , a platit za JEDEN kilowat skoro 300 korun, je trošku moc, když jejich služby stále používám, jen jiným elektroměrem. Do 14 dnů přišla odpověd´ s omluvou, kde jsem měl již složenku jen na 120 korun.
Člověk musí být slušný, bránit se, ale nedělat z nich blbce!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.