Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaké víno z marketu v akci je ne/pitelné?

Od: hajda odpovědí: 9 změna:
Ahoj, mám novou vinotéku, tím myslím volné místo flašky s vínem. mám to spíše pro návštěvy než pro sebe.
£
Vy, kteří pijete víno, byli byste tak hodný a doporučili mi, jaké víno (z Tesca, Kaufu, Lidlu, Penny) jste pili a je ne/pitelné? ideálně, kdyby jste ještě doplnili fotografii toho balení, díky moc.

Snad se mi podaří do vánoc zaplnit vinotéku.
¥
Hlavně mi napište, že si mám zajet za vinařem, na to nemám ani čas, ani peníze, a myslím že se ze supermarketu snad taky dá vybrat… zase nepotřebuji flašku za pětikilo, popravdě věřím, že i v levných se dá dobře vybrat, aleJá to moc nepiju, nebo spíš skoro vůbec, tak si nechám poradit

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x
Mé živobytí je vinařství a vinohradnictví, takže lásku k vínu mám. Baví mě ta chuť, barva, vůně atd. Vína ze supermarketu jsou často "splašky", i když se výjimečně dá narazit na kvalitní láhev. Například Habánské sklepy, popřípadě Templářské nikoho neurazí a cenově to je za pár pětek. Já jsem z Hodonína, takže vinotéky mám na každém rohu. Pokud chcete kupovat ve velkém, mrkněte na internet. Habánské jdou sehnat i za 79 Kč a víno je to dobré

halamus
hodnocení

2x

Trochu na odlehčení:
Za víno ze sámošky dostal sommelier zlatou. Napálil prestižní soutěž
Výběr z bobulí a horního regálu

idnes.cz/...

krtek6
hodnocení

1x

já taky nejsem píč vína, a všechno co dostanu tak uskladňuju pro návštěvy...ale tohle fakt neřeším...vždycky když má dojít návštěva co pije víno tak vyjmenuju všechno co tam momentálně mám a něco si vybere...*smich*

hodnocení

1x
Vzhledem k tomu, kde bydlím, beru zde lobkowiczroudnice.cz/...

hodnocení

0x

Nejsem vinař ale osobně pro mne nejlepší je Ryzlink Rýnský s přívlastkem Bzenecká Lipka cena v Kauflandu cca129kč. Nebo pak Müler Thurhgau. To za bílá suchá a polosuchá vína.

Ten Muller je dobrý z Tibavy z východu Slovenska,Tokajská oblasť. Je dostať v Lídlu,neviem či sa dodáva aj do českých Lídlov.

sklepmistr
hodnocení

0x
A co Sklepmistr, to bude asi patok co?
halamus

To je směska splašek, obdobně třeba Ostravský kahan.

tomas13
hodnocení

0x
Lidl
Jejich řada vín z Austrálie, Chile, Argentina, JAR, USA. Všechno výborný vinné velmocí. Nechápu moc bláznovství ohledně CZ vín, když jsme poslední pás, kde se víno pěstuje...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]