Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kovové skříně na míru?

Od: vitecek® odpovědí: 5 změna:

Zdravim, prodávají se někde kovové skříně na míru? Rád bych si nechal nějakou sestavit, ale všude vidim jen dřevěné skříně na míru, kovové nikoliv, tak jestli náhodou někdo nemá zkušenost.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Kovovú skriňu na mieru vám spraví zámočnik. Keďže je to dosť neobvyklá požiadavka,tak sa to neprezentuje ako bežná výroba.

hodnocení

0x
Skříň na míru, to jedině nechat udělat. V tomto případě v nějaké kovovýrobě.

hodnocení

jde mi jen o to, že co jsem teď bydlel v bytě po bábě, tak tu měl total zatuchlý skříně a nebylo to moc příjemný; navíc tim bylo cítit oblečení.

pravda, že kdysi, když jsem bydlel ještě u mámi, tak tam to bylo celé laminované a cítit to nijak nebylo..

hmm, ještě to zvážim.

hodnocení

0x
Kovovýroba se nějaká najde. Otázkou je,jestli potřebuješ až takový atyp, že nenajdeš hotovku, která by se přápadně poupravila (rámeček). Protože na míru to bude hodně, hodně drahé. Co vlastně sháníš?
hodnocení

koupil jsem si teď provizorně na zkoušku tohle

jysk.cz/...

a v podstatě to spodní patro tolik nepotřebuju,

spíš jde o to, aby to místo jednoho patra mělo dvě patra těch tyčí - výška cca 240cm, délka odhadem 120cm,hloubka cca 60cm a vedle ty police, akorát místo jednoho sloupce polic dva sloupce, s hloubkou 45cm (začíná mi na druhý straně pokoje postel) a mít to těch 60cm není moc pohodlný..

to jen tak odhadem..

a celý by to mělo být zavřený, aby do toho nebylo hned vidět, a s nějakou mřížkou pro větrání..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]