Nejste přihlášen/a.
Na poštovních schránkách máme nálepky Nevhazovat reklamní tiskoviny a protože jsou již vyšisované a hůře čitelné chtěl bych je vyměnit za nové.Poraďte, jak je odstraním,protože drží neskutečně.
Děkuji,ale problém je v tom,že staré jsou asi tak 15x5 červené a nové 10x3 bílé, takže budu muset použít něco jiného.
Řeším popisy schránek pro dva vchody, cca 50 schránek...jmenovky, "vaše" reklamy. Nejlepší, bez poškození laku schránek, je "Odstraňovač nálepek", třeba tento , ale je těch výrobců mnohem více, i ve spreji v Lídlu, včetně mnoha dalších. Stačí navlhčit, nechat pár minut a samolepku stáhnout. Lepidlo následně vyčistit hadříkem, namočeným (postříkaným), odstraňovačem. Nebo
Doufám, že na povrchu není folie...jinak ji musíte strhnout na podkladový papír a ten pak napouštět kapalinou
Když máte v bytovce několik schránek, nestačí tam an A4ku zalaminovat jednu velkou centrální "samolepku" s upozorněním Reklamy NE!?
To je povinnost lepit každému zvlášť 48 samolepek?
Zákon schválnosti praví, že 48 lidí reklamu nechce a 2 se jí tvrdě dožadují . Povinnost sice neexistuje, ale když už je 48 samolepek nalepených a hyzdí vzhled schránky, je potřeba je odstranit. Tedy instalaci nových nálepek zvážit pro příští příležitost. A jak praví zakázaná reklama: Až to budu natírat příště, vy už tady nebudete...
Mě se líbilo, co jsem viděl někde v zahraničí. Tam měli zvlášť poštovní schránky (na dopisy) a zvlášť schránky na reklamu. Viděl jsem to v několika zemích, ale v čechách ještě ne.
U nás v paneláku je standard, že se tyhle materiály dávají na schránky, a kdo je chce, ten si je vezme. Pro roznašeče je rychlejší nechat balík letáků na schránce nebo před vchodem zatížený dlažební kostkou (on je pak dovnitř někdo vezme). Zbytek pak jeden horlivý soused asi odnáší do sběru, někdy i dost brzo, teda jestli to ještě dělá.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.